• Uvjeti korištenja - norbi.biz.hr

  Zadnje osvježenje 15.12.2014.


  Ova stranica opisuje uvjete korištenja koji uređuju način korištenja stranica www.norbi.biz.hr.


  Uvjeti

  Korištenjem bilo kojeg dijela norbi.biz.hr portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem norbi.biz.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

  Niti jedan dio norbi.biz.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih!!!


  Sadržaj

  Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje norbi.biz.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

  norbi.biz.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. norbi.biz.hr portal Linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

  norbi.biz.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje norbi.biz.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i norbi.biz.hr portal ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem, niti ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

  Pristup norbi.biz.hr stranici i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi.


  Izmjene sadržaja i usluga

  norbi.biz.hr portal zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.


  Autorska prava

  norbi.biz.hr portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg takvog dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava norbi.biz.hr portala.

  Ukoliko smatrate da je norbi.biz.hr portal povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.


  Linkovi na vanjske stranice

  norbi.biz.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. norbi.biz.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.


  Zaštita privatnosti

  norbi.biz.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

  norbi.biz.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

  norbi.biz.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke norbi.biz.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

  norbi.biz.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

  norbi.biz.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila norbi.biz.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.


  Registrirani korisnici

  Registriranjem na norbi.biz.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

  norbi.biz.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

  Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

  norbi.biz.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

  Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

  norbi.biz.hr zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

  Korisnik je dužan odmah prijaviti norbi.biz.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog računa.

  norbi.biz.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.


  Izmjene uvjeta korištenja

  norbi.biz.hr portal zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama norbi.biz.hr portal može obavijestiti korisnike putem elektroničkom poštom ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na norbi.biz.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.